cases
 
   
   
Over Design for Selling

Design for Selling [Creating Business] is een compact marketing- en designbureau. Met als speerpunt sales. Wij bedenken en geven vorm aan commerciële doelen van opdrachtgevers waarin merk en markt centraal staan. En waarin wij met inzicht in bedrijfsvoering voor u op zoek gaan naar kansen en onderscheidend vermogen.

Dat gaat over verkoop, maar ook over loyaliteit naar uw klanten en uw reputatie als bedrijf of merk. Met inspiratie, creativiteit en design maken wij het verschil.

Als gezegd staat salesgericht denken bij ons bovenaan. Wat wilt u bereiken, en hoe gaat de potentiële klant dat horen of zien. En nog belangrijker: wat beweegt de klant om te kopen. Onze ideeën en ontwerpen zijn altijd maatwerk met het doel een opbrengst voor de opdrachtgever te genereren.

Design for Selling richt zich op het MKB en opereert in markten voor duurzame gebruiksgoederen, ICT, zakelijke dienstverlening en industrie. Wij zijn sterk in sales en domeinen als imago, loyaliteit (merkbeleving en after sales) en duurzaamheid. Design for Selling is in 1994 opgericht door Douwe Feenstra (1965).

U kunt bij ons terecht voor inspiratie, marketing, communicatie en design. Wij houden van plannen met ambitie. We vertellen ook graag over de mogelijkheden van internet en online campagnes. Design for Selling ontwikkelt verkoopconcepten en campagnes, ontwerpt websites, salestools, bedrijfspresentaties en huisstijlen. In de eenvoudige matrix ziet u ons werkgebied.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Zeker in onze relaties. En zij ook naar ons: Met meer dan driekwart werken wij al meer dan 5 jaar samen. Een beproefde win-win situatie want resultaat en vertrouwen geven zekerheid en niet te vergeten gemak!

Als u geïnteresseerd bent kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Van harte welkom!


     
    [Sluiten]